Hinna Park Cup 19. - 21 mars 2021

16.03.2021:

Generell informasjon og Smittevernregler

Først og fremst må vi få si at vi gleder oss til å ta imot dere på cup til helgen! Det ligger ett stort arbeid bak å arrangere årets cup, mange smittevernhensyn som skal tas. Det gjør også at cupopplevelsen blir litt annerledes enn den normalt vil være. Alt fokuset vil være på gjennomføring av kampene, arrangementet rundt har vi sett oss nødt til å tone ned for å overholde smittevernreglene.

Det er fremdeles noen dager til cupen, per nå tyder alt på at turneringen kan gjennomføres som planlagt, men gjør samtidig oppmerksom på at den kan avlyses på kort varsel hvis vi får andre instrukser fra Stavanger Kommune eller smittevernansvarlig i turneringskomiteen.

Antallsbegrensninger

Alle puljene er delt inn i kohorter slik at det til enhver tid aldri vil være mer enn 200 personer tilstede på de ulike anleggene (minus dugnadspersonell). Mellom formiddags kohort og ettermiddagskohort vil det være minimum 1,5 timers mellomrom mellom kampslutt og kampstart i neste kohort.

For å overholde antallsbegrensning på 200 personer har vært lag tillatelse til å ha 25 personer på anlegget. 25 personer inkluderer absolutt alle rundt laget; Spillere\trenere\lagledere\tilskuere\søsken\foreldre. Alle 25 SKAL være registrert i cupsystemet innen torsdag 18.mars. Det er kun personer som er registrerte i cupsystemet som vil ha tilgang til anleggene!

Pga antallsbegrensninger er det heller ikke tillatt at en låner spillere mellom lag som deltar i cupen! Mangler laget spillere anbefaler vi at en låner fra yngre lag i egen klubb.

Fotballens koronavettregler

Fotballens koronavettregler er velkjente for alle etter hvert og skal selvfølgelig overholdes! Er det sykdom i forkant eller under turneringen skal det være lav terskel for å trekke laget. Her vil turnerings jury komme opp med eventuelle løsninger for å gjennomføre turneringen uten ett eller flere lag.

Garderober

Garderobene på anleggene er stengt for opphold, toaletter vil være tilgjengelige.

Kiosk\cafe

Det vil være åpen kiosk på alle anleggene. I klubbhuset vil det være antallsbegrensninger. Det vil ikke være plass til alle innendørs så det er viktig at alle har nok klær med seg til å være utendørs, heldigvis ser det ut som været er med oss! Vi oppfordrer alle til å betale med kort eller vipps og unngå kontanter.

Premieutdeling

Premieutdeling skjer i nærheten av klubbhuset på det anlegget en spiller kampene.

Annet

Deltakende lag er selv ansvarlige for å ha med gule vester, eventuelt bortedrakter slik at vi slipper kamper hvor det spilles med like drakter.

Sekretariat

Sekretariatet holder til i klubbhuset til Hinna Fotball i det store møterommet midt i bygget. Kontaktinfo for lag på andre anlegg er rasmus@hinnafk.no \\ 988 55 162
12.03.2021:

Kampoppsettet for årets cup er nå publisert. Dere finner kampoppsettet øverst i menyen på denne siden. Som vi har skrevet tidligere vil kampene spilles på Hinna Stadion, Knudamyra og Vaulenbanen. Det er viktig at dere ser sjekker hvilket anlegg dere skal spille på.

Hinna Park Cup 2021 går av stabelen 19-21 mars. Påmeldingen er åpnet og det er bare å melde dere på årets cup! Dere får ikke mulighet til å betale påmeldingsavgiftene enda. Det er for å slippe styret medrefundering hvis vi ikke får mulighet til å arrangere cupen.

For tredje gang har vi gleden av å invitere til Hinna Park Cup! Turneringen er for 12 og 13 årslag og det spilles 9'er fotball. I alle klassene kan en melde på i Nivå 1 eller Nivå2. 13-årsklassen vil det være A og B sluttspill for de eldste. Dommerne er 15 år eller eldre

Vi tar høyde for at cupen kan avlyses på kort varsel grunnet usikkerheten vedrørende Covid-19. Ellers planlegger vi som normalt med hensyn til gjeldene smittevernregler.

For å øke mulighetene for å gjennomføre årets cup har vi valgt å spre kampene på tre ulike anlegg. Dermed kan vi ha kohorter på 3 x 200 personer ved de tre anleggene.

Ta kontakt med turneringsleder Rasmus Martinsen på 98855162/ rasmus@hinnafk.no ved spørsmål

Vårens råeste 9er-cup!

Alle kampene spilles på kunstgress på Hinna Stadion, Vaulenbanen og på Knudamyra (Forus og Gausel)- Finalene og deler av sluttspillet spilles på Hinna stadion.


Kiosk og cafe:

Vi har cafe i klubbhuset på Hinna Stadion fra klokken 10.00 - 18.00 både lørdag og søndag.

Øvrig:
Det blir av naturlige årsaker ikke gitt noe tilbud og overnatting på skoler for tilreisende lag. Dermed utgår disko på lørdagen og middagsmulighetene.
K*

Gutter og jenter 12 år 9'er     Gutter og jenter 13 år 9'er
3 kamperMinimum 4 kamper
Nivå 1 og Nivå 2Nivå 1 og Nivå 2
premie til alle detalgereGruppespill, A- og B-sluttspill
2 x 18 min. spilletid2 x 18 min spilletid
 
Påmeldingsavgift: 1200,- per lagPåmeldingsavgift 1500,- per lag